Sådan slettes din WhatsApp-konto fuldstændigt på iOS

Tror du, det er tid til det slette din WhatsApp-konto for evigt? Uanset årsagen til at du har taget denne beslutning, vil vi i denne vejledning forklare de trin, du skal tage for at slette din messaging-tjenestekonto, og hvad der sker med din tilstedeværelse, når du gør det.

Overskydende information, for mange distraktioner, skift af telefonnummer, skift til en anden messaging-tjeneste ... Årsagerne kan være mange og meget forskellige, men heldigvis er sletning af kontoen ret enkel, som du kan se i de følgende linjer.

Sådan slettes din WhatsApp-konto fuldstændigt på iOS

showbox-server ikke tilgængelig 2016

Hvad sker der, når du sletter din WhatsApp-konto?

Den første ting, du skal vide, før du sletter din WhatsApp-konto, er, hvad der sker, når du gør det. Dybest set vil det blive opsummeret i:

  • Dit telefonnummer vil ikke længere være tilknyttet en WhatsApp-konto.
  • Du vises ikke længere på kontaktlisten over personer, der har dit telefonnummer gemt på din smartphone.
  • Din konto vil blive fjernet fra dine venner WhatsApp favoritliste.
  • Dine samtaler og vedhæftede filer slettes fra din iPhone eller Android og gendanner en masse lagerplads.
  • Du vil blive fjernet fra alle de grupper, du var i.

Du kan altid åbne din konto igen i messaging-tjenesten, men medmindre dulav en sikkerhedskopi af dine data før,du mister alt, hvad du har, og du bliver nødt til at starte forfra fra bunden.

Sådan slettes en WhatsApp-konto fra iPhone

Processen til at slette en WhatsApp-konto fra iPhone er meget enkel. De trin, du skal tage, er følgende:

  1. Åbn WhatsApp på din iPhone, og tryk på Indstillinger ikon.
  2. Tryk på Konto og så Slet min konto.
  3. Indtast dit telefonnummer, og tryk på Slet min konto.

Når disse trin er taget, fjernes din konto fra tjenesten, og alt, der er forklaret i det foregående afsnit, vil ske. Når kontoen er slettet, kan du afinstallere WhatsApp-appen på din enhed.

hvordan man slår annoncer fra i skype

Sådan genaktiveres en slettet WhatsApp-konto

Som jeg sagde, når du vil du kan genbruge messaging-tjenesten ved at geninstallere appen og genaktivering af din konto.

Til dette behøver du ikke oprette din konto igen, som om det var første gang. De trin, du skal tage, er disse:

  1. Download WhatsApp-appen fra App Store.
  2. Kør appen, og indtast dit telefonnummer, når du bliver bedt om det.
  3. Bekræft kontoen ved at indtaste den PIN-kode, du har modtaget via SMS.

Som du kan se, er det meget simpelt at genaktivere din WhatsApp-konto. Ved at gøre dem til alle de brugere af tjenesten, der har dit telefonnummer gemt i din telefonbog, vil se dig, og du kan begynde at sende beskeder, tilføje grupper osv. Osv. Hvis du vil, kan du også gendanne den sikkerhedskopi, du har lavet, før du sletter din konto af WhatsApp og dermed gendanne de samtaler, fotos, videoer og andre vedhæftede filer, du havde.

Se også: Sådan sendes WhatsApp-meddelelser til numre, der ikke er i dine kontakter

hvordan man fortæller om bootloader er låst op